Tervetuloa ostoksille!

Furuno TZTouch2 Navnet 12" Tutka/kaiku+karttaplotteri

Lisää kuvia

Furuno TZTouch2 Navnet 12" Tutka/kaiku+karttaplotteri
3 790,00 €

Saatavuus: Toimitusaika 4-6 arkipäivää

Furunon kosketusnäytöllinen kaiku/karttaplotteri 12" näytöllä!
Kuvaus

Tuotekuvaus

TZTouch2, huippusuorituskykyä edullisena kokonaisuutena

TZtouch2 on täyttä hallintaa - yksinkertaisemmaksi jalostettu! Tyylikäs muotoilu, uusittu intuitiivinen käyttöliittymä sekä sisäänrakennettu GPS-antenni ja RezBoost™ kaikuluotain

TZT2-sarja yhdistää ennen näkemättömällä tavalla samoihin kuoriin todella tehokkaan prosessorin, huippuluokan näytön, todella tehokkaan Rezboost-kaikuluotaimen ja alustan jolle voidaan rakentaa kattava navigointijärjestelmä mukaanlukien todennäköisesti suorituskykyisin kupuantennia käyttävä pulssikompressiotutka, DRS4D-NXT.

Yksinkertaisimmillaan laite voi toimia todella monipuolisena karttaplotteri/kaikuluotain-yhdistelmänä, hankit vain sen kaveriksi sopivan anturin ja kartan. Jo pelkästään tässä kokonaisuudessa saat nauttia Wifi-yhteyden yli toimivasta 16 vuorokauden sääpalvelusta, Active Captain-reittitiedoista, täysin kustomoitavasta mittaristosta ja erinomaisen laadukkaasta näytöstä helppo käyttöisine käyttöliittymineen.

Helpoin tapa laajentaa tästä on liittää laitteeseen langattomasti tabletti tai puhelin käyttäen ilmaista sovellusta. Tästä laajempaan kokonaisuuteen voi kuulua peruutuskamera, FLIR-lämpökamera, internet-yhteydestä riippumaton sääfax, vielä tehokasta vakioluotainta tehokkaampia luotainmoduleita tai vaikka ohjata CZone-Digital Switching järjestelmän kautta aluksen sähkölaitteita.

TZT2-näytöt käsittävät kaksi mallia 12,1" ja 15,6" sekä näiden lisäksi järjestelmään voidaan liittää esimerkiksi täydellisesti siihen integroituvan TimeZero-PC ohjelmiston joka kykenee ohjaamaan kaikkia laitteen toimintoja toimien täydellisenä käyttöpaikkana itsekin. Vaikka kyseessä on huippuluokan Furuno Navnet-tuote, TZT2-sarja on hinnallisesti hyvinkin kilpailukykyinen eli saat samalla rahalla vähän parempaa.

Ominaisuudet

 • Sisäänrakennettu kaikuluotain RezBoost™ teknologialla: Sisäänrakennettu kaikuluotain kaksoistaajuudella (50/200kHZ) ja 600W/1kW teholla. Ensimmäinen FURUNO tuote, joka hyödyntää RezBoost™ teknologiaa. RezBoost™ signaalin prosessointiteknologia parantaa kohteen resoluutiota ja erottelua ilman uuden anturin tai kalliin laajakaista-anturin hankintaa. (*Sopivia antureita: www.navnet.com)
 • Uusittu käyttöliittymä:NavNet TZtouch2:n käyttöliittymä on uusittu keskittyen käytettävyyteen ja toiminnan helppouteen.
 • Mittaristonäyttö ja kustomointi: Mittaristonäyttö jollaista ei ole ennen nähty! Täysin kustomoitava, täysin yksinkertainen.
 • NavNet Remote ja NavNet Controller* sovellukset iOS ja Android -laitteille. (*iOS versio tulossa pian)
 • Sisäänrakennettu GPS antenni: 56-kanavainen GPS vastaanotin on rakennettu suoraan näyttöön. Ulkoinen antenni voidaan myös liittää, mutta ensisijainen GPS vastaanotin on sisäänrakennettu, joten lisätarvikkeita ja asennuksia ei tarvita.
 • Muotoilu on täydellisen yhteensopiva NavNet NAVpilot 711C ja FI-70 mittariston kanssa.
 • Lisätiedot

  Lisätiedot

  Valmistaja Furuno
  Tuotenumero IMD3423000
  Arvostelut

  Tuotteen tagit

  Käytä välilyöntejä erottaaksesi tagit. Käytä yksinkertaisia lainausmerkkejä (') lauseille.