Tervetuloa ostoksille!

Garmin echoMAP CHIRP 52dv Karttaplotteri / kaikuluotain

Lisää kuvia

Garmin echoMAP CHIRP 52dv Karttaplotteri / kaikuluotain
699,00 €

Saatavuus: Toimitusaika 7-10 arkipäivää

Garminin huippulaadukas karttaplotteri kaikuluotaimella!
Kuvaus

Tuotekuvaus

5-tuumainen kaikuplotteri, upeat ominaisuudet hintaansa nähden

 • Kirkas värinäyttö, jota hallitaan näppäimillä ja jossa on esiladattu maailmanlaajuinen peruskartta
 • Sisäinen DownVü-luotain tuottaa markkinoiden selkeimmät kuvat vesillä¹
 • Sisäinen 500 watin (RMS) HD-ID™-luotain (4 000 W huipputeho)
 • 5 hertsin sisäinen GPS päivittää sijainnin ja suunnan 5 kertaa sekunnissa
 • Kallistettava/Käännettävä pikakiinnitysteline
 • echoMAP 52dv -laitteessa on kirkas 5-tuumainen värinäyttö, jossa on automaattinen taustavalon säätö. Nopea, herkästi reagoiva 5 hertsin GPS/GLONASS päivittää sijainnin ja kulkusuunnan 5 kertaa sekunnissa, jotta näet etenemisesi näytössä sujuvasti. echoMAP 52dv -laitteen mukana toimitetaan GT21-TM-kaikuanturi (50/200 kHz:n HD-ID-luotainta varten) ja Garmin DownVü™, selkeimmän kuvan vesillä tuottava luotain (echoMAP 52dv on saatavilla myös ilman kaikuanturia). Lisäksi se tukee Minn Kota®- ja MotorGuide®-sähkömoottoreiden sisäänrakennettuja kaikuantureita. Yhdistelmälaitteen kaapelit kytketään suoraan telineeseen, joten laitteen voi asentaa telineeseen ja liittää virtalähteeseen sekä irrottaa niistä nopeasti. Mukana peräpeili- ja sähkömoottoriteline kaikuanturille.

  Selkeimmät luotainkuvat vesillä

  Garmin DownVü™ -luotain tuottaa lähes valokuvan tasoisen kuvan enintään 230 metrin syvyydessä veneen alapuolella olevista kohteista. Näet rakenteet, vedenalaiset kohteet ja kalat selkeästi. Perinteinen Garmin HD-ID -luotain ja DownVü-luotain on yhdistetty samaan kaikuanturiin. Sisältää myös HD-ID-tuen Minn Kota- ja MotorGuide-sähkömoottorien sisäänrakennetuille kaikuantureille. Lisäksi echoMAP 52dv sisältää luotaintallennustoiminnon, joka koordinoi luotaintulosten ajoituksen veneen sijainnin kanssa ja tallentaa digitaaliset tiedot, jotka voidaan toistaa tietokoneessa maksuttomalla HomePort™-suunnitteluohjelmistolla. Käyttäjätietojen jakokaapelin avulla voit jakaa reittipisteitä ja reittejä useiden laitteiden välillä.

  Hanki lisätoimintoja BlueChart g2 Visionin avulla

  Valinnaisella BlueChart g2 Vision -SD-kortilla voit lisätä karttaplotteriin kokonaisen uuden ulottuvuuden.

  • MarinerEye- ja FishEye-näkymät näyttävät perspektiivin kolmiulotteisena sekä vesirajan ylä- että alapuolelta.
  • Tarkat satelliitti- ja ilmakuvat helpottavat navigointia vierailla alueilla.
  • Automaattinen opastus käy läpi kaikki asiaankuuluvat kartat ja luo helposti seurattavan reitin, joka kiertää esteet, matalat vedet, poijut ja muut esteet. Määritä vain määränpää, ja automaattinen opastus vie sinut perille turvallista reittiä.

  Kulkusuunta ja sijainti päivittyvät 5 kertaa sekunnissa

  Nopea, herkästi reagoiva 5 hertsin GPS/GLONASS päivittää sijainnin ja kulkusuunnan 5 kertaa sekunnissa, jotta näet etenemisesi näytössä sujuvasti. Se nopeuttaa ja helpottaa jopa 5 000 reittipisteen merkitsemistä tarkasti ja navigointia takaisin salaisiin kalastuspaikkoihisi.

  Ota echoMAP mukaasi

  Kun et ole vesillä, voit suojata echoMAP-laitteen helposti. Sinun ei tarvitse liittää kaapeleita laitteeseen ja irrottaa niitä, koska ne liitetään suoraan telineeseen. Siten voit asentaa echoMAP-laitteen telineeseen ja kytkeä sen virtalähteeseen sekä irrottaa sen nopeasti.

  Parannettu automaattinen opastus

  Anna vain määränpään sijainti, ja patentoitu Garminin automaattinen opastustekniikka määrittää asianmukaisten karttojen avulla näyttöön turvallisen virtuaalisen reitin, jolla vältät matalat sillat, matalan veden ja muut kartassa näkyvät esteet reitillä.

  Lisäksi parannetussa versiossa 2.0 on nyt entistä enemmän ominaisuuksia ja toimintoja. Voit muuttaa laskettua automaattisen opastuksen rataa lisäämällä kauttakulkupisteitä välipysähdyskohtiin tai haluamallasi reitillä olevien maamerkkien kohtaan. Voit tarkastella lasketulla reitillä olevia vaarakohtia helposti. Voit myös ottaa käyttöön yhteensopivan Garmin-automaattiohjauksen ja määrittää sen seuraamaan automaattista opastusta. Muita version 2.0 parannuksia ovat mahdollisuus laskea saapumisaikoja mihin tahansa pisteeseen reitillä (siten voit ajoittaa kätevästi saapumisen esimerkiksi siltojen avaamisaikoihin ja muihin aikasidonnaisiin tapahtumiin). Mikä parasta, voit nyt tallentaa luotuja automaattisen opastuksen ratoja tulevaa navigointia varten varmuuskopioimalla niitä SD™-kortille BlueChart® g2 Vision®- tai Lake Vü™ HD Ultra -karttatietojen² kanssa.

  GPX-reittipisteiden siirtäminen

  Jos olet tallentanut reittipisteitä, jälkiä tai usein käytettyjä reittejä jonkin toisen valmistajan GPS-tuotteeseen tai Garminin käsilaitteeseen, voit nyt siirtää niitä entistä helpommin uuteen Garmin-karttaplotteriin GPX-muodossa, joka on alan standardi. GPX on avoin tiedostomuoto, jossa GPS-tietoja voi siirtää ympäristöjen ja sovellusten välillä. Tämän helppokäyttöisen käyttöliittymätekniikan avulla Garmin varmistaa, ettet menetä yhtään reittipistettä, vaikka päivität uudempaan laitteeseen.


  Luo omia HD-karttoja

  Quickdraw Contours on maksuton, helppokäyttöinen ohjelmisto, joka on asennettu valmiiksi Garmin-laitteeseen. Se luo nopeasti omia HD-kalastuskarttoja, joissa on käyrät 0,3 metrin (1 jalan) välein. Voit räätälöidä niitä tarpeisiisi. Ne ovat sinun karttojasi, omaisuuttasi. Voit pitää tiedot itselläsi tai jakaa ne Garmin Connect -sivuston Quickdraw-yhteisössä. Et tarvitse maanmittauskokemusta. Voit kalastaa rauhassa, kun laite luo kartat. Sinun ei tarvitse odotella eikä lähettää tiedostoja minnekään, toisin kuin muiden karttaohjelmistojen kanssa, vaan näet tulokset välittömästi. Käytä minkä tahansa Garmin Panoptix™ -kaikuanturin, HD-ID™-luotaimen, CHIRP-yhteensopivan Garmin DownVü™ -kaikuanturin tai NMEA 2000® -yhteensopivan syvyyskaikuanturin kanssa. Onko veneeseesi asennettu useita luotainlaitteita? Quickdraw Contours valitsee automaattisesti tehokkaimman luotainlaitteen, jotta saat parhaat tulokset käyttöösi.


  Useiden syvyysalueiden varjostus

  Voit määrittää enintään 10 syvyysaluetta ja kullekin oman värin. Siten näet kohdesyvyyden yhdellä silmäyksellä.

  ¹Koskee ainoastaan versioita, jotka sisältävät kaikuanturin. Ne versiot, jotka eivät sisällä kaikuanturia, tukevat Garmin DownVü/SideVü -kaikuantureita, jotka myydään erikseen. Katso kaikki yhteensopivat kaikuanturit kaikuanturin valintaoppaasta.

  Lisätiedot

  Lisätiedot

  Valmistaja Garmin
  Tuotenumero 010-01888-01
  Arvostelut

  Tuotteen tagit

  Käytä välilyöntejä erottaaksesi tagit. Käytä yksinkertaisia lainausmerkkejä (') lauseille.