Tervetuloa ostoksille!

GARMIN GPSMAP 1020xs Karttaplotteri / kaikuluotain

Lisää kuvia

GARMIN GPSMAP 1020xs Karttaplotteri / kaikuluotain
1 999,00 €

Saatavuus: Toimitusaika 7-10 arkipäivää

Garmin Karttaplotteri + kaikuluotain 10 tuuman näytöllä!
Kuvaus

Tuotekuvaus

10-tuumainen painikkeilla toimiva karttaplotteri-/luotainyhdistelmä veneilyyn, purjehdukseen ja kalastukseen

 • Painikkeilla toimiva karttaplotterin ja luotaimen yhdistelmä, jossa 10-tuumainen SVGA-värinäyttö
 • Yhteensopiva BlueChart® g2 Vision- ja BlueChart® g2 -karttojen kanssa
 • Sisäinen 1 kW:n Garmin HD-ID™ -luotain, CHIRP- ja DownVü™-luotain sekä CHIRP-tekniikka
 • Erittäin herkkä sisäinen 10 Hz:n GPS/GLONASS-vastaanotin
 • Tukee kaikkia Garminin veneilytutkia

Painikkeilla toimivassa GPSMAP 1020xs -karttaplotteri-/luotainyhdistelmässä on 10-tuumainen SVGA-värinäyttö ja esiladattuna maailmanlaajuinen peruskartta. Se sisältää HD-ID-luotaimen, CHIRP-osan sekä DownVü-ominaisuuden ja CHIRP-luotaintekniikkaa, joten voit valita haluamasi valinnaisen kaikuanturin joustavasti.

Erinomaiset luotainominaisuudet

GPSMAP 1020xs -laitteen sisäisten luotainominaisuuksien ansiosta voit valita useiden valinnaisten kaikuantureiden joukosta: perinteinen, CHIRP ja HD-ID/DownVü-yleisluotain, joka sisältää CHIRP-tekniikkaa. Voit lisätä myös GCV™ 10 Black Box -luotaimen, joka sisältää sekä DownVü- että SideVü™-luotaimen ja CHIRP-tekniikkaa (myydään erikseen).

Käytettäessä yhteensopivan CHIRP-kaikuanturin kanssa (myydään erikseen) GPSMAP 1020xs näyttää kalastuspaikkojen, hylkyjen ja sukelluspaikkojen luotainkuvat selkeästi. Garmin CHIRP -tekniikka takaa erinomaisen näkyvyyden ja tarkkuuden syvissäkin vesissä. Siinä voi valita tiettyjä taajuuksia urheilukalastusta varten, kun halutaan saalistaa tiettyjä kalalajeja. Pohjan muodot näkyvät entistä paremmin myös suurilla nopeuksilla, ja signaalin häiriöitä voidaan vähentää entistä syvemmissä vesissä alla olevien kohteiden tulkitsemiseksi sekä navigointiturvallisuuden ja kalastustehon lisäämiseksi.

Huippunopea 10 Hz:n GPS/GLONASS

Erittäin herkkä sisäinen 10 Hz GPS/GLONASS päivittää sijainnin ja kulkusuunnan 10 kertaa sekunnissa. Se näyttää sijainnin sujuvasti näytössä ja on osoittautunut uskomattoman tarkaksi merkittäessä 5 000 reittipistettä ja navigoitaessa.

NMEA 2000® -tuki

Tämän yhdistelmän avulla voit laajentaa veneen mahdollisuuksia. Se tukee NMEA 2000 -ominaisuutta, jotta näet näytössä tärkeitä tietoja esimerkiksi Garminin automaattiohjauksesta, moottorista ja SiriusXM® Weather -tutkasta.

Jaa karttoja Quickdraw-yhteisössä

Quickdraw Contours on maksuton, helppokäyttöinen ohjelmisto, joka on asennettu valmiiksi Garmin-laitteeseen. Se luo nopeasti omia HD-kalastuskarttoja, joissa on käyrät 0,3 metrin (1 jalan) välein. Voit räätälöidä niitä tarpeisiisi. Ne ovat sinun karttojasi, omaisuuttasi. Voit pitää tiedot itselläsi tai jakaa ne Garmin Connect -sivuston Quickdraw-yhteisössä. Et tarvitse maanmittauskokemusta. Voit kalastaa rauhassa, kun laite luo kartat. Sinun ei tarvitse odotella eikä lähettää tiedostoja minnekään, toisin kuin muiden karttaohjelmistojen kanssa, vaan näet tulokset välittömästi. Käytä minkä tahansa Garmin Panoptix™ -kaikuanturin, HD-ID™-luotaimen, CHIRP-yhteensopivan Garmin DownVü™ -kaikuanturin tai NMEA 2000® -yhteensopivan syvyyskaikuanturin kanssa. Onko veneeseesi asennettu useita luotainlaitteita? Quickdraw Contours valitsee automaattisesti tehokkaimman luotainlaitteen, jotta saat parhaat tulokset käyttöösi.

Erityiset purjehdusominaisuudet

Tuettuja purjehdusominaisuuksia ovat esimerkiksi suuntaviivat, parannettu tuuliruusu, keulaviiva ja suuntaviiva pohjaan nähden sekä tosituulen tietokentät.

Parannettu automaattinen opastus

Anna vain määränpään sijainti, ja patentoitu Garminin automaattinen opastustekniikka määrittää asianmukaisten karttojen avulla näyttöön turvallisen virtuaalisen reitin, jolla vältät matalat sillat, matalan veden ja muut kartassa näkyvät esteet reitillä.

Lisäksi parannetussa versiossa 2.0 on nyt entistä enemmän ominaisuuksia ja toimintoja. Voit muuttaa laskettua automaattisen opastuksen rataa lisäämällä kauttakulkupisteitä välipysähdyskohtiin tai haluamallasi reitillä olevien maamerkkien kohtaan. Voit tarkastella lasketulla reitillä olevia vaarakohtia helposti. Voit myös ottaa käyttöön yhteensopivan Garmin-automaattiohjauksen ja määrittää sen seuraamaan automaattista opastusta. Muita version 2.0 parannuksia ovat mahdollisuus laskea saapumisaikoja mihin tahansa pisteeseen reitillä (siten voit ajoittaa kätevästi saapumisen esimerkiksi siltojen avaamisaikoihin ja muihin aikasidonnaisiin tapahtumiin). Mikä parasta, voit nyt tallentaa luotuja automaattisen opastuksen ratoja tulevaa navigointia varten varmuuskopioimalla niitä SD™-kortille BlueChart® g2 Vision®- karttatietojen kanssa.

GPX-reittipisteiden siirtäminen

Jos olet tallentanut reittipisteitä, jälkiä tai usein käytettyjä reittejä jonkin toisen valmistajan GPS-tuotteeseen tai Garminin käsilaitteeseen, voit nyt siirtää niitä entistä helpommin uuteen Garmin-karttaplotteriin GPX-muodossa, joka on alan standardi. GPX on avoin tiedostomuoto, jossa GPS-tietoja voi siirtää ympäristöjen ja sovellusten välillä. Tämän helppokäyttöisen käyttöliittymätekniikan avulla Garmin varmistaa, ettet menetä yhtään reittipistettä, vaikka päivität uudempaan laitteeseen.

Panoptix™ Down -kaikuanturi

Yhden ja saman Panoptix Down -kaikuanturin kolmessa näkymässä näet veneen alla uivat saalis- ja täkykalat reaaliaikaisesti. Näet pohjasta veden pintaan ulottavassa vesipilarissa uivat kalat kolmiulotteisina. Myös veneen ollessa paikallaan näet veneen alla olevat kohteet kolmiulotteisina.

 
 
 
LIVEVÜ ALAS

Näyttää reaaliaikaista luotainkuvaa veneen alta Tässä näyttökuvassa näkyy täkykalojen kaikujäljen liike purppuranvärisenä ja luotainhistoriatiedot vasemmalla.

REALVÜ 3D ALAS

Hakee veneen alta edestä taakse ja sivulta toiselle. Tässä näyttökuvassa näkyy kalaparvi pystysuuntaista pintaa vasten veneen paapuurin puolella 10,7 metrin (35 jalan) syvyydessä.

REALVÜ 3D HISTORIALLINEN

Se vierittää tietoja veneen liikkuessa ja näyttää koko pohjasta pintaan ulottuvien vesipilarien historian ja niistä löytyvät kalat. Tässä kuvaotoksessa vene ylittää kanavanuoman, jossa on kalaparvi 9,1-12,2 metrin (30 - 40 jalan) syvyydessä.

Panoptix Forward -kaikuanturi

Yksi ja sama eteenpäin suunnattu Panoptix Forward -kaikuanturi näyttää kaksi näkymää, vaikka vene olisi paikallaan. Se näyttää pohjan sekä veneen edessä olevassa vesipilarissa uivat saalis- ja täkykalat reaaliaikaisesti. Näet jopa uistimen, kun kelaat sitä sisään. Lisäksi voit tarkastella veneen edessä olevia kaloja ja rakenteita kolmiulotteisina.

 
 
LIVEVÜ ETEENPÄIN

Päivittää koko näkymän yhdellä pyyhkäisyllä ja näyttää enemmän reaaliaikaiselta videokuvalta näkyviä luotainkuvia. Tässä näyttökuvassa näkyy suurikokoinen kohde (sukeltaja), joka lähestyy venettä.

REALVÜ 3D ETEENPÄIN

Hakee digitaalisesti veneen edessä olevalta alueelta ja näyttää pohjan, rakenteet ja kalat kolmiulotteisina. Tässä näyttökuvassa saaliskalat näkyvät 3,0 metrin (10 jalan) syvyydessä ja pohja 6,1 metrin (20 jalan) syvyydessä.

 

Fyysiset tiedot ja suorituskyky

Mitat 35,9 x 23,6 x 7,5 cm
Näytön koko, LxK 21,1 x 15,8 cm, lävistäjä 26,4 cm
Näytön tarkkuus, LxK 800 x 600 kuvapistettä
Näytön tyyppi SVGA-näyttö
Paino 2,1 kg
Water rating IPX7
Antenni Sisäinen, ulkoinen yhteys
NMEA 2000® compatible Kyllä
NMEA 0183 -yhteensopiva Kyllä
XM WX -sääradio Yhdysvalloissa ja Kanadassa Kyllä
Power consumption

Max power usage at 10 Vdc: 20 W

Typical current draw at 12 Vdc: 1.7 A

Max current draw at 12 Vdc: 3.8 A

Mounting options Bail, flat or flush
Garmin Marine Network™ ports 1

Kartat ja muisti

Preloaded maps None
Accepts data cards 2 SD™ cards
Waypoints 5,000
Reitit 100
Jälkiloki 50 000 reittipistettä; 50 tallennettua jälkeä

Karttaplotteritoiminnot

Yhteensopiva Garminin tutkan kanssa Kyllä
Garmin Sonar compatible Yes (built-in) and GCV™ black box compatible
Garmin SmartMode compatible (customizable monitor presets) Ei
AIS-yhteensopiva (mahdollisuus jäljittää kohdealuksen sijainti) Kyllä
DSC-yhteensopiva (näyttää DSC-yhteensopivan VHF-radion ilmoittamat sijaintitiedot) Kyllä
Vuorovesitaulukot Kyllä
Garmin Meteor Audio System compatible Kyllä
Supports Fusion Lync compatible marine radios Kyllä
GSD™ Black Box sonar support Ei
GCV™ Black Box sonar support Kyllä
BlueChart® Mobile (planning) compatible  
Garmin Helm compatible  
GRID™ (Garmin Remote Input Device) compatible Ei
Wireless remote compatible Ei
Wireless mouse compatible Ei

Luotaimen toiminnot ja tekniset tiedot

Kaksoistaajuuksinen luotain Kyllä
Kaksoiskeilaluotain Kyllä
Tuetut taajuudet 50/77/200 kHz, DownVü
Lähetysteho 1 kW (600 W:n CHIRP)
CHIRP sonar technology Yes (Built-in)
DownVü™ Yes with CHIRP (built-in)
SideVü Yes (with GCV™ black box, sold separately)
Enimmäissyvyys

530 metriä, 50 kHz, suolavesi, Garminin kaksitaajuuksinen kaikuanturi, 500 W

820 metriä, 50 kHz, suolavesi, Airmar B260 -kaikuanturi, 1000 W

(syvyyskapasiteetti määräytyy veden, pohjan tyypin ja muiden vesiolosuhteiden mukaan)

Pohjan lukitus (näyttää luotainnäkymän pohjasta alkaen) Kyllä
Veden lämpötilaa osoittava loki ja kaavio Kyllä
Sonar recording Kyllä
Sonar history rewind Kyllä

Yhteydet

NMEA 0183 input ports 2
NMEA 0183 output ports 2
Video input ports None
Video output ports None
Wireless connectivity  

Lisätoiminnot

Lisäominaisuudet

Langaton yhteys: kyllä

HD-ID-jäljitystekniikka: kyllä

Luotaintallennus: kyllä

Luotainhistorian takaisinkelaus: kyllä

Pakkauksessa:

 • GPSMAP 1020xs ja maailmanlaajuinen peruskartta
 • Virta-/datakaapeli
 • Asennusteline
 • Upotusasennus
 • Suojaava kansi
 • Oppaat
Lisätiedot

Lisätiedot

Valmistaja Garmin
Tuotenumero 010-01740-02
Arvostelut

Tuotteen tagit

Käytä välilyöntejä erottaaksesi tagit. Käytä yksinkertaisia lainausmerkkejä (') lauseille.