Tervetuloa ostoksille!

Garmin GPSMAP 721xs Karttaplotteri

Garmin GPSMAP 721xs Karttaplotteri
999,00 €

Saatavuus: Toimitusaika 4-6 arkipäivää

Garminin monipuolinen karttaplotteri-/luotainyhdistelmälaite 7" monikosketusnäytöllä ja Wi-Fillä!
Kuvaus

Tuotekuvaus

Uskomaton yhdistelmä, jossa 7 tuuman kosketusnäyttö

 • 7 tuuman WVGA-kosketusnäyttö ja zoomaus nipistämällä
 • HD-ID™-luotain
 • 10 Hz:n GPS/GLONASS-vastaanotin
 • NMEA® 2000- ja Wi-Fi-yhteys
 • Yhteensopiva BlueChart® g2 Vision- ja BlueChart® g2 -karttojen kanssa

 • GPSMAP 721sx -karttaplotteri-luotainyhdistelmälaitteella erinomainen näkyvyys päivin ja öin. Laite on komentosiltasi keskipiste huolimatta siitä, onko se taso- tai upotusasennettu tai sankatelineellä kiinnitetty. Laite sisältää median integroinnin, on yhteensopiva automaattiohjauksen kanssa ja tukee tutkaa sekä NMEA 2000- ja langatonta yhteyttä. Se sisältää Garminille tunnusomaisen helppokäyttöisen liittymän sekä koko maailman peruskartan.


  Erittäin nopea10 Hz:n GPS/GLONASS

  Kun 10 Hz:n GPS/GLONASS-vastaanotin on integroituna, 721xs-laite päivittää sijainnin ja suunnan jopa 10 kertaa sekunnissa. Se näyttää sijainnin sujuvasti näytössä ja on osoittautunut uskomattoman tarkaksi merkittäessä reittipisteitä ja navigoitaessa.


  Luotauksen lisätuki

  Sisäinen tuki laajalle valikoimalle Garminin kaikuantureita, kuten 50/200 kHz:n ja 77/200 kHz:n kaikuantureille, DownVü-luotaimelle ja CHIRP-tekniikalle. Lisäksi laite tukee Minn Kota®- ja MotorGuide®-perämoottorin kaikuantureita.

  Verkossa olevat yhdistelmälaitteet voivat jakaa sisäisiä luotaimiaan muiden verkossa olevien laitteiden kanssa. GPSMAP 721xs -laitteessa voit myös valita, mitä tietoa luotainnäytössä näytetään. Esimerkiksi vuorokauden aika tai GPS-nopeus.

  Tämä laite sisältää myös luotaintallennuksen, joka koordinoi luotaintulosten ajoituksen veneen sijainnin kanssa ja tallentaa digitaalisia tietoja toistettavaksi tietokoneessa, joka käyttää HomePort™-suunnitteluohjelmistoa.


  Lisää markkinoiden selkeimmät luotainkuvat vesillä

  Lisää valinnainen GCV™ 10 Black Box -luotain, jotta saat käyttöön Garminin DownVü- ja SideVü™-luotaimen, joissa on markkinoiden selkeimmät luotainkuvat vesillä.


  CHIRP-tekniikan hyödyt

  Käytettäessä yhteensopivan CHIRP-kaikuanturin kanssa (myydään erikseen) GPSMAP 721xs näyttää kalastuspaikkojen, hylkyjen ja sukelluspaikkojen luotainkuvat selkeästi. Garminin CHIRP-luotain takaa erinomaisen näkyvyyden ja tarkkuuden syvissäkin vesissä. Siinä voi valita tiettyjä taajuuksia urheilukalastusta varten, kun halutaan saalistaa tiettyjä kalalajeja. Pohjan muodot näkyvät entistä paremmin, ja signaalin häiriöitä voidaan vähentää entistä syvemmissä vesissä alla olevien kohteiden tulkitsemiseksi sekä navigointiturvallisuuden ja kalastustehon lisäämiseksi.


  NMEA 2000 -tuki

  Tämän yhdistelmän avulla voit laajentaa veneen mahdollisuuksia. Laite tukee NMEA 2000 -ominaisuutta, jotta näet näytössä tärkeitä tietoja esimerkiksi automaattiohjauksesta ja moottorista.


  Jaa karttoja Quickdraw-yhteisössä

  Quickdraw Contours on maksuton, helppokäyttöinen ohjelmisto, joka on asennettu valmiiksi Garmin-laitteeseen. Se luo nopeasti omia HD-kalastuskarttoja, joissa on käyrät 0,3 metrin (1 jalan) välein. Voit räätälöidä niitä tarpeisiisi. Ne ovat sinun karttojasi, omaisuuttasi. Voit pitää tiedot itselläsi tai jakaa ne Garmin Connect™ -sivuston Quickdraw-yhteisössä. Et tarvitse maanmittauskokemusta. Voit kalastaa rauhassa, kun laite luo kartat. Sinun ei tarvitse odotella eikä lähettää tiedostoja minnekään, toisin kuin muiden karttaohjelmistojen kanssa, vaan näet tulokset välittömästi. Käytä minkä tahansa Garmin Panoptix™ -kaikuanturin, HD-ID™-luotaimen, CHIRP-yhteensopivan Garmin DownVü™ -kaikuanturin tai NMEA 2000® -yhteensopivan syvyyskaikuanturin kanssa. Onko veneeseesi asennettu useita luotainlaitteita? Quickdraw Contours valitsee automaattisesti tehokkaimman luotainlaitteen, jotta saat parhaat tulokset käyttöösi.


  Tutkan tuki

  Lisää haluamasi meritutka, jossa on joko avoantenni tai uusi xHD-kupuantenni, jotka ovat helppokäyttöisiä ja sisältävät edistyneitä avoantenniominaisuuksia.


  Verkkoyhteydet

  GPSMAP 721xs sisältää tiettyjä verkko-ominaisuuksia, joiden kautta voit jakaa muiden yhteensopivien GPSMAP-laitteiden kanssa tietoja, kuten lisäkarttoja ja käyttäjätietoja, mukaan lukien reittipisteet, reitit ja jäljet. Käyttäjätiedot voidaan synkronoida automaattisesti muiden verkossa olevien karttaplottereiden tietojen kanssa.


  Hanki lisätoimintoja BlueChart g2 Visionin avulla

  Lisävarusteena saatavan BlueChart g2 Vision SD™ -kortin avulla voit lisätä karttaplotteriin uusia huippuluokan ominaisuuksia.

  MarinerEye- ja FishEye-näkymät mahdollistavat karttatietojen tarkastelun kolmiulotteisina sekä vesirajan yläpuolisesta että sen alapuolisesta perspektiivistä.

  Tarkat satelliittikuvat ja ilmavalokuvat auttavat suunnistamaan vierailla alueilla.

  Auto Guidance -tekniikka käy läpi kaikki tarvittavat kartat ja luo automaattisesti helposti seurattavan reitin, joka kiertää esteet, matalikot, poijut ja muut kulkurajoitukset.


  Erityisominaisuudet purjehdukseen

  Tuettuja purjehdusominaisuuksia ovat suuntaviivat, parannettu tuuliruusu, keulaviiva ja suuntaviiva pohjaan nähden, tosituulen tietokentät sekä vuorovesien/virtausten/ajan liukusäädin. Mittarinäytöt on suunniteltu niin, että niistä näkee tärkeät tiedot yhdellä silmäyksellä. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi tosituulen ja suhteellisen tuulen kulma, virran suunta ja nopeus, todellinen tai suhteellinen tuulennopeus, pysty- tai vaakasuuntaiset kaaviot sekä tietopalkki, jonka tietokenttiä voi muokata.


  Yhteensopiva gWind-tuuliantureiden kanssa

  Garminin gWind-, gWind Wireless- ja gWind Race -tuulianturit sisältävät kaksievätekniikkaa ja kolmilapaisen potkurin. Muodosta yhteys NMEA 2000 -verkkoon ja yhteensopiviin Garmin-karttaplottereihin GND 10 Black Box -sillan kautta.


  Tarkastele ja hallitse laitetta älypuhelimella tai tablet-laitteella

  Garmin Helm™ -sovelluksella voit tarkastella ja ohjata yhteensopivaa Garmin-karttaplotteria iPhonella®, iPadilla® tai Android™-puhelimella tai -tablet-laitteella. Sovellus tarjoaa myös veneilijälle enemmän tilannetietoja. Kiinnitystavasta riippuen voit siirtyä pysty- ja vaakatilan välillä helposti. iPhonen tai iPadin avulla voit jopa tallentaa videon karttaplotterin näytöstä ja jakaa sen ystävien ja perheen kanssa. Lataa App Storesta™ tai Google Playsta™ heti.


  Käytä Applea® ja BlueChart® Mobilea yhdessä

  App Storesta™ ilmaiseksi ladattavalla BlueChart Mobilella voit suunnitella merireitit iPadilla® tai iPhonella®, ja siirtää ne sitten langattomasti veneesi yhteensopivaan ja verkossa olevaan Garmin-karttaplotteriin¹. Vaikka sinulla ei olisikaan Garmin-karttaplotteria, voit silti hyödyntää BlueChartin mahtavat ominaisuudet Apple-laitteessasi.


  Parannettu automaattinen opastus

  Anna vain määränpään sijainti, ja patentoitu Garminin automaattinen opastustekniikka määrittää asianmukaisten karttojen avulla näyttöön turvallisen virtuaalisen reitin, jolla vältät matalat sillat, matalan veden ja muut kartassa näkyvät esteet reitillä.

  Lisäksi parannetussa versiossa 2.0 on nyt entistä enemmän ominaisuuksia ja toimintoja. Voit muuttaa laskettua automaattisen opastuksen rataa lisäämällä kauttakulkupisteitä välipysähdyskohtiin tai haluamallasi reitillä olevien maamerkkien kohtaan. Voit tarkastella lasketulla reitillä olevia vaarakohtia helposti. Voit myös ottaa käyttöön yhteensopivan Garmin-automaattiohjauksen ja määrittää sen seuraamaan automaattista opastusta. Muita version 2.0 parannuksia ovat mahdollisuus laskea saapumisaikoja mihin tahansa pisteeseen reitillä (siten voit ajoittaa kätevästi saapumisen esimerkiksi siltojen avaamisaikoihin ja muihin aikasidonnaisiin tapahtumiin). Mikä parasta, voit nyt tallentaa luotuja automaattisen opastuksen ratoja tulevaa navigointia varten varmuuskopioimalla niitä SD™-kortille BlueChart® g2 Vision®- karttatietojen kanssa.


  GPX-reittipisteiden siirtäminen

  Jos olet tallentanut reittipisteitä, jälkiä tai usein käytettyjä reittejä jonkin toisen valmistajan GPS-tuotteeseen tai Garminin käsilaitteeseen, voit nyt siirtää niitä entistä helpommin uuteen Garmin-karttaplotteriin GPX-muodossa, joka on alan standardi. GPX on avoin tiedostomuoto, jossa GPS-tietoja voi siirtää ympäristöjen ja sovellusten välillä. Tämän helppokäyttöisen käyttöliittymätekniikan avulla Garmin varmistaa, ettet menetä yhtään reittipistettä, vaikka päivität uudempaan laitteeseen.


  Panoptix™ Down -kaikuanturi

  Yhden ja saman Panoptix Down -kaikuanturin kolmessa näkymässä näet veneen alla uivat saalis- ja täkykalat reaaliaikaisesti. Näet pohjasta veden pintaan ulottavassa vesipilarissa uivat kalat kolmiulotteisina. Myös veneen ollessa paikallaan näet veneen alla olevat kohteet kolmiulotteisina.

  Panoptix Forward -kaikuanturi

  Yksi ja sama eteenpäin suunnattu Panoptix Forward -kaikuanturi näyttää kaksi näkymää, vaikka vene olisi paikallaan. Se näyttää pohjan sekä veneen edessä olevassa vesipilarissa uivat saalis- ja täkykalat reaaliaikaisesti. Näet jopa uistimen, kun kelaat sitä sisään. Lisäksi voit tarkastella veneen edessä olevia kaloja ja rakenteita kolmiulotteisina.

  Lisätiedot

  Lisätiedot

  Valmistaja Garmin
  Tuotenumero 010-01738-02
  Arvostelut

  Tuotteen tagit

  Käytä välilyöntejä erottaaksesi tagit. Käytä yksinkertaisia lainausmerkkejä (') lauseille.