Tervetuloa ostoksille!

Navionics päivitys-kortti SD/MicroSD

Lisää kuvia

Navionics päivitys-kortti SD/MicroSD
130,00 €

Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Päivitä mikä tahansa vanha karttakortti uuteen Navionics karttaan, esim. uuden plotterin hankinnan yhteydessä.
Kuvaus

Tuotekuvaus

Pakkaus sisältää:

1. MicroSD-päivityskortti

2. SD-korttiadapteri (MicroSD ison kortin sisällä)

3. USB-adapteri (SD-kortin liittämiseen tietokoneeseen USB-porttia käyttämällä)

 

Navionics Update-kortilla voit päivittää minkä tahansa karttakortin uuteen Navionics-karttaan. Säästät rahaa mm. uuden plotterin hankinnan yhteydessä kun sinulla on jo vanha karttakortti olemassa.

Päivitys tapahtuu kirjautumalla Navionics.com sivustolle (englannin kielinen) josta löytyy linkki kartan päivitykseen. päivitystä varten tarvitset vanhan karttakorttisi sekä uuden Update-kortin. HUOM! Varmista että tietokoneessasi on vanhalle karttakortille sopiva lukulaite, osa vanhoista plottereista käyttää kortteja joita ei nyky-tietokoneeseen saa kiinni!

Tästä linkistä pääset maahantuojan tekemään suomenkieliseen päivitysohjeeseen.

Navionics Update-kortti oikeuttaa yhden vuoden päivityksiin ja voit päivittää kortin niin useasti kuin haluat. Kun päivität korttisi ensimmäistä kertaa, käynnistyy laskuri jonka aikana kartan voi päivittää niin monta kertaa kuin haluaa. Esim. syksyllä ostetun kortin voi päivittää uudestaa ennen kauden alkua keväällä. Tällöin et enää tarvitse vanhaa korttia vaan uusi kortti riittää. Update-kortti on kuitenkin rekisteröitävä Navionics.com sivustolle kuukauden sisällä ostosta jotta päivitysoikeus vanhene.

Navionics Update mahdollistaa myös kartta-alueen vaihdon. Jos vanha karttasi on Itämeren alueelta mutta veneesi onkin Välimerellä, voit ensimmäisen päivityksen yhteydessä valita alueeksi Välimeren. Aluetta ei enää uudestaan voi vaihtaa ensimmäisen päivityksen jälkeen.

Lisätiedot

Lisätiedot

Valmistaja Navionics
Tuotenumero XNICSUPDSD
Arvostelut

Tuotteen tagit

Käytä välilyöntejä erottaaksesi tagit. Käytä yksinkertaisia lainausmerkkejä (') lauseille.