VENETARVIKKEET

Laadukkaat tarvikkeet rentoon veneilyyn

Sähkötarvikkeet


Meiltä löydät laajan valikoiman laadukkaita asennustarvikkeita veneen sähköjärjestelmän rakentamiseen tai päivittämiseen: Mastervolt -akkuvaraajat, akut, invertterit, latauksenjakajat ja akkumonitorit. Blue Sea Systemsin liitinrimat, pääkytkimet, kytkentäkiskot, automaattisulakkeet, sähkömittarit ja perinteiset sulakkeet ja niiden pohjat. BEP Marinen pääkytkimet ja kytkentäkiskot. Marincon ja Ration maasähkökaapelit ja liittimet. Clix Power Systemsin plug-and-play maasähköjärjestelmät. EFOY -polttokennot. MX -litiumakut. Solbian ja Sun Ware aurinkopanelit. Näiden valmistajien valikoimasta löytyy suurin osa meiltä heti hyllystä.

Navigointielektroniikka


Olemme valtuutettu jälleenmyyjä laadukkaille navigointielektroniikkamerkeille:

Raymarine, Garmin, Simrad, B&G, Humminbird ja Fusion. Koulutettu henkilökuntamme auttaa Sinua navigointijärjestelmäsi suunnittelussa ja varmistaa että kaikki tarvittavat välikaapelit tulevat toimitukseen. Autamme myös varmistamaan oikean asennuksen ja oikeat kytkennät laitteille.

Vaatteet, asusteet ja kengät


Merellä oikea asustus ratkaisee mukavuuden, oli sitten rankkasade, kova tuuli tai paahtava auringonpaiste.

Musto. Henri Lloyd, Sebago, Zhik. 

Näistä löytyy varmasti oikea asuste juuri Sinun tarpeesi ja makusi mukaan.

Köydet ja muut kiinnitystarvikkeet


Kiinnitysköydet, ankkuriköydet, lippunarut tai kumiköydet. Dyneemaa, nylonia, polyesteria tai hamppua. Tai hamppuköyttä tervan tuoksulla.

Laajasta valikoimastamme löydät Polyropesin ja Maffiolin köydet. Asiantunteva henkilöstömme varmistaa että saat Juuri oikean tyyppisen köyden tarpeeseesi.

Purjehdushelat

Plokit, pylpyrät, tuplaplokit ja tuplapylpyrät. Skuuttikiskot, sakkelit ja vanttiruuvit.

Jos sitä tarvitaan purjehduksessa, sen saa meiltä.

Hyllyvalikoimassa Harken, Selden, Rutgerson ja Spinlock.

Vesi, WC ja lämpö


Kun hätä yllättää apu löytyy Raisionrannasta. Vessat, lämminvesivaraajat, jääkaapit, kaasuliedet, vesipumput ja kaikkien näiden varaosat.

Jabsco, Johnson Pump, Whale, Dometic, Eno, Isotherm.

Näillä ei pitäisi tulla hätää.

Pelastusliivit ja muut pelastustarvikkeet


Paukkuliivit tai kovat liivit. Liivit aikuisille, lapsille, kissoille ja koirille.

Laajasta Baltic -liivien valikoimastamme löydät oikeantyyppiset ja kokoiset liivit kaikille veneessä oleville asiantuntevien myyjiemme opstuksella.

MUISTUTUS! Me olemme myös alueen sertifioitu paukkuliivihuolto. Älä leiki hengelläsi vaan huollata liivisi säännöllisin väliajoin.

Antifouling-maalit ja veneen hoitoaineet


Antifouling-tuotteet, vahat, pesuaineet ja tiivistysaineet. Kuntarvitset kauden alussa tai aikana pientä pintasilausta veneesi ulkonäön suhteen, löydät kaiken tarvittavan meiltä.

Hempels, StarBirite, Captain Tolleys, Blakes.


Se parhaan palvelun venetarvikeliike