Tervetuloa ostoksille!

Siniaaltoinvertteri Mass Sine Ultra 24/4000

Lisää kuvia

Siniaaltoinvertteri Mass Sine Ultra 24/4000
3 290,00 €

Saatavuus: Toimitusaika 7-10 arkipäivää

Mastervoltin siniaaltoinvertterit, kaikki mukavuudet aina mukana
230V -järjestelmä aluksessa tai autossa tarjoaa mahdollisuuden nauttia monista mukavuuksista mahdollistaen kotonakin käytettävien laitteiden käytön. Mikroaaltouuni, kahvinkeitin, hiustenkuivain, DVD -soitin, tai tietokone. Sinun valintasi mukaan. Mastervoltin invertteri muuttaa 12V- tai 24V -jännitteen akuista 230V -jännitteeksi tarjoten näin mahdollisuuden kodin mukavuuksiin oman mielen mukaan.
 
Mastervolt tarjoaa kattavan valikoiman AC Master- ja Mass Sine siniaalto- inverttereitä alkaen 300W:sta aina 15 kW:iin. AC -Master -sarja on ideaalinen pieniin ja keskikokoisiin järjestelmiin, kun taas Mass Sine -invertterit on suunniteltu suurempiin ja suurempia tehoja vaativiin tarkoituksiin. Mastervoltin valikoimasta löytyy 230V/50Hz -laitteita, ja saatavana on myös 120V/60Hz laitteita. Näistä saat lisätietoa www.mastervolt.com.
 
Mastervoltin invertterit ovat todistaneet arvonsa monissa äärimmäisissä olosuhteissa yli kymmenen vuoden aikana. Ja vaikka ulkonäkö ja mitat ovat vuosien aikana säilyneet samoina, on teknologia kehittynyt ajan kuluessa ja sen myötä Mastervoltin invertterit ovat aina viimeisintä tekniikkaa. Mastervoltin AC Master- ja Mass Sine -invertterit ovat pienikokoisia, tehokkaita sekä äärettömän helppoja asentaa.
 
Mastervoltin siniaaltoinvertterit antavat puhdasta ja tasaista 230V jännitettä. Sen ansiosta laitteet toimivat niin kuin niiden on suunniteltukin toimivan ja ne myös kestävät pidempään.
Kuvaus

Tuotekuvaus

MasterBus -yhteensopiva, verkon avulla voidaan valvoa, konfiguroida tai kaukohallita koko järjestelmää tai yhtä laitetta paikallisesti tai keskitetysti.
Käytön optimaalinen helppous, Mastervoltin Mass Sine -invertterit ovat helposti hallittavissa itse laitteessa olevien kytkinten avulla, kaukohallintapanelilla tai etänä tekstiviestillä. MasterBus -verkko lisää hallintamahdollisuuksia lähes rajattomasti.
Yksinkertainen ja turvallinen kytkentä, isommissa inverttereissä on laadukas ja tukeva kytkentätekniikka suojatuilla kytkennöillä. Pienemmissä malleissa taas kytkennät on tehty valmiiksi ja kaapelit sisältyvät toimitukseen.
Suuri hetkellinen teho, Mastervoltin siniaaltoinvertterit antavat jopa 200% hetkellisen tehon laitteille. joilla on korkea käynnistysvirta.
Tehokasta akkujen hyödyntämistä, Mastervoltin inverttereillä on erittäin korkea hyötysuhde. Niissä on myös erillinen economy -tila. Nämä tekijät yhdessä antavat akuille pidemmän käyttöajan ja pidemmän latausvälin.
 
Jännite: 24 V
Minimi akkukapasiteetti:            350 Ah
Jatkuva teho: 4000 W
Piikki teho: 7000 W
Hyötysuhde: 92%
Ulostulo jännite: 230 V - 50/60 Hz
Näyttö: Led
Virta normaali teholla: 200 A
ON mode -virta: 660 mA - 16 W
Suojaukset: ylikuumentuminen
  ylikuormitus, ali- sekä ylijännite
  oikosulku
Mitat: 472 x 318 x 178mm
Paino: 15 kg
Suojaus: IP23

 

Rinnankytkentä mahdollisuus: max. 10kpl

3-vaihe mahdollisuus: max. 3x3

Lisätietoa www.mastervolt.com

Lisätiedot

Lisätiedot

Valmistaja Mastervolt
Tuotenumero 26024000
Arvostelut

Tuotteen tagit

Käytä välilyöntejä erottaaksesi tagit. Käytä yksinkertaisia lainausmerkkejä (') lauseille.