Tervetuloa ostoksille!

Vanclaes Fish 1500 -600

Lisää kuvia

Vanclaes Fish 1500 -600
4 610,00 €

Saatavuus: Toimitusaika 5-6 viikkoa

Vanclaes tuo markkinoille erityisesti kalastajille sopivan Fish-sarjan venetrailerin. Pehmustetut ohjaustolpat perässä helpottavat veneen kuormausta kovemmassakin kelissä.
Kuvaus

Tuotekuvaus

Jarrulliset Vanclaes Fish-trailerit sopivat moottoriveneille joissa on perinteinen V-pohja. Vahva runko, rullajärjestelmän metalliosat sekä keulatuki ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Ruostumattoman teräksen käyttö tekee Vanclaes-trailereista erittäin vahvoja ja pitkäikäisiä. Trailerin valot ovat 100% vesitiiviit LED-valot. Valot ovat asennettu vesitiiviisiin moduuleihin eikä niitä tarvitse poistaa tai kytkeä pois päältä veneen laskun/noston yhteydessä. 

Lämpögalvanoidut akselit ja aisat ovat korkealuokkaisia Saksalaisen WAP:in valmistamia ja RST-laakerointi on vesitiivis. Vanclaesin runkotukipyörät ja kölirullat ovat valmistettu jälkiäjättämättömästä materiaalista.

Vanclaes-trailereiden rakenne mahdollistaa kölirullien, runkotukipyörien ja keulatuen portaattoman säädön. Kiinnitykseen on käytetty U-pultteja joiden ansiosta säätö on helppoa ja yksinkertaista. Vakiovarusteisiin kuuluu käsivinssi joka on varustettu oranssilla Vanclaes-liinalla ja vahvalla metallikoukulla. Vanclaes Fish-sarjan trailereissa on myös pehmustetut ohjuritolpat trailerin takaosassa.

Saatavilla on myös useita lisävarusteita:

  • Vararengas telineellä
  • Kiinteät räikkäliinat trailerin takaosaan
  • Alumiininen kulkuramppi
  • Sähkövinssi (vinssipakettiin sisältyy vinssin lisäksi akku, laturi, akkulaatikko ja dyneemaköysi vahvalla metallikoukulla)
  • Gyro-roller järjestelmä (korvaa sivutuet ja kölirullat)

 

Lisätiedot

Lisätiedot

Valmistaja Ei ilmoitettu
Tuotenumero 401490
Arvostelut

Tuotteen tagit

Käytä välilyöntejä erottaaksesi tagit. Käytä yksinkertaisia lainausmerkkejä (') lauseille.